Mijn achternaam is Booms en als ik me zen voel ( volledig bewust ) creëer ik Boomszen gedichten

Dichten om te openen

Vanaf september 2022 ga ik van het delen van verhalen naar het delen van gedichten

Ik vind het heerlijk om naar verhalen te luisteren. Van mijn vrouw, mijn kinderen, van een vriend, vriendin of familielid, maar ook van een vreemde.

Naarmate ik ouder word lukt het me beter om echt te luisteren. Zelf doe ik dat door te vertragen, verbinden en genieten. Een ideale cocktail om de ander te zien en te horen zoals hij of zij daadwerkelijk is en mag zijn.

Wat is het vurrukkulluk om met woorden te spelen. Het blijkt dat ik een gevoel heb ontwikkelt om woorden achter woorden als het ware te zien en horen.

Simpel gezegd houdt dat in dat ik het een uitdaging vind om mensen open vragen te stellen. Het middel dat ik daarbij gebruik is interviewen via de mail. Alle antwoorden zet ik om in een ode, een gedicht voor een ander. Als een originele samenvatting van het leven van een ander op het moment zelf.

Met dichten om te openen wens ik je veel wijsheid en plezier toe.

In liefde Rene