Gratis ebook

Prikkels uit intuïtie aan

mijn geheim over leven

Hooggevoeligheid is een gevolg van overprikkeling door mijn hoogsensitiviteit. Overprikkeling is ook een trigger waardoor ik last kan ondervinden van de bipolaire stoornis. Ook maakt mijn lichaam het element zout met de naam lithitium, tekort aan. De dubbele last maakt me dan gevoelig voor stemmingswisselingen

Meestentijds ervaar ik gelukkig geen last. Ik voel me dan juist onlosmakelijk verbonden met wat ik voor jou kan betekenen

Dat noem ik de kracht van hoogsensitiviteit en bipolariteit samen. Als ervaringsdeskundige kan ik mezelf meer dan gemiddeld en flexibel inleven in jou en vervolgens jouw persoonlijke bewustwordingsprocessen verwoorden

Al jouw antwoorden komen terug in een door mij geschreven samenvatting, in de vorm van een ode aan jezelf

Deze ode aan jezelf creëert jouw unieke blauwdruk voor de rest van je leven

Al meer dan 30 jaar gebruik ik dat talent van origineel verwoorden om anderen die zich niet gehoord voelen, te ondersteunen tijdens hun bewustwordingsproces

Zodoende zet ik al jouw persoonlijke ontwikkelingsmomenten voor jou in perspectief

Daar gebruik ik onder andere diepgaande persoonlijke interviews via whatsapp voor

Je leert door mijn doorvragen en jouw antwoorden daarop, jouw prikkels uit te zetten en jouw intuïtie aan te zetten

Ik bouw geen emaillijst op. Zo krijg je ook niet goedbedoelde maar vaak ongevraagde diensten aangeboden. Je weet me zelf te vinden als je met prangende vragen zit. Wel stel ik het zeer op prijs als je met mij wil delen hoe je de inhoud van het ebook hebt ervaren. Reacties kun je door hier te klikken kwijt via de contact-pagina. Dank je wel alvast! Hieronder vindt jij jouw download.